AFGHAN - TOLO

افغان و طلوع باداشتن مطالب جالب ودلچسپ در خدمت شما ست

|| صفحة اصلي ||چت||اخبار||عكس||ويديو||ديدني ها ||ارتباط||

تغییرات جدید در اینترنت اکسپلورر

مایکروسافت مدعی است در تولید نسخه جدید اینترنت اکسپلورر از دیگر مرورگرهای موجود در بازار تقلید نکرده است
شرکت مایکروسافت نسخه دوم بتا، یا آزمایشی نرم افزار مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 (IE8) را برای استفاده عموم عرضه کرده است.

در نسخه جدید این نرم افزار در مقایسه با نسخه اولیه که در ماه مارس سال 2008 عرضه شد، تغییراتی ایجاد شده است.

از جمله این مرورگر قابلیت بالاتری برای محافظت از اطلاعات شخصی کاربر خواهد داشت، امکانات جستجوی آن ارتقاء یافته است و می توان توسط آن تغییرات بخش هایی خاص از یک صفحه وب را تحت نظر گرفت.

در حال حاضر نسخه آزمایشی این نرم افزار را می توان از سایت آن دانلود کرد، اما هنوز مشخص نیست که نسخه نهایی آن چه زمانی به بازار عرضه خواهد شد.

در نسخه دوم بتا دو قابلیت جدید گنجانده شده که در نسخه اولیه وجود نداشتند. با این حال بسیاری در میان وبلاگ ها متذکر شده اند که این قابلیت ها از مدتی پیش در دیگر مرورگرهای اینترنتی وجود داشته اند.

امکان جستجوی ساده تر

یکی از امکانات نسخه جدید اینترنت اکسپلورر "آدرس بار هوشمند" آن است.

جیمز پرت، مدیر ارشد محصولات مایکروسافت در این باره گفت در 80 درصد اوقات کاربران اینترنت از همان سایتهایی بازدید می کنند که قبلا به آن مراجعه کرده اند.

در نتیجه نسخه جدید اینترنت اکسپلورر سایتهای دیده شده را، هم بر اساس آدرس و هم بر اساس اسم آنها بایگانی می کند.

به این ترتیب از حروف و کلمات وارد شده در "آدرس بار" (محل ورود آدرس سایت های اینترنتی) هم برای یافتن سایتهای دیده شده و هم سایتهای ثبت شده در فهرست سایتهای مورد علاقه (Bookmark) استفاده می شود.

همچنین در هنگام استفاده از محل ویژه جستجو (search bar) وارد کردن حروف باعث می شود مرورگر نتایج احتمالی متناظر با حروف وارد شده را، با مراجعه به سایتهای جستجویی که کاربر خود پیشتر تعیین کرده، نشان دهد.

همچنین اینترنت اکسپلورر 8 اجازه می دهد کاربر با تعیین یک برش (Slice) از صفحه وب، در مواردی همچون صفحات eBay یا فیس بوک که بخشی از صفحه دائما در حال تغییر است، بجای مراجعه چندین باره به آن صفحه، تنها "برش" تعیین شده را تحت نظر بگیرد؛ قابلیتی که به مفهوم کلیپ های وبی (Web Clips) در مرورگر سافاری شرکت اپل شباهت دارد.

باریکه های رنگی

برش ها به کاربر اجازه می دهند تنها قسمتی از یک صفحه وب در حال تغییر را تحت نظر بگیرد
در نسخه جدید اینترنت اکسپلورر مفهومی جدید تحت عنوان "گروه" بکار گرفته می شود که مشاهده صفحات وب با استفاده از باریکه (Tab) را ساده تر می سازد؛ به این شکل که باریکه های باز شده با استفاده از لینک های درون یک صفحه، هم رنگ یکدیگر خواهند بود تا ارتباط باریکه ها با یکدیگر مشخص شود.

همچنین می توان یک باریکه را از یک گروه [رنگی] به یک گروه دیگر منتقل کرد.

با استفاده از کلیک راست نیز می توان کل یک گروه را بست، اما در قابلیتی جدید، کاربر می تواند گروهی را که به اشتباه بسته شده، از طریق گزینه ای در اینترنت اکسپلورر دوباره باز کند.

نسخه جدید، همانند نسخه اول کماکان از قابلیت iPrivate استفاده می کند که مانند گزینه "مرورگری خصوصی" (Private Browsing) در مرورگر سافاری، هیچ اثری از سایتهای دیده شده را در روی کامپیوتر برجای نمی گذارد.

"آدرس بار هوشمند" این نرم افزار هم کاملا شبیه به "Awesome Bar" در مرورگر فایرفاکس شرکت موزیلا عمل می کند، اما مایکروسافت منکر مشابه سازی از روی دیگر محصولات موجود می شود و مدعی است اینترنت اکسپلورر 8 پس از مطالعه و پژوهش درباره نیازهای کاربران تولید شده است

آزمایش کردن نرم افزار میتواند اطلاعاتی فراهم کند که باعث کاهش ریسک شود

27/08/2008

آزمایش نرم افزار ریشه‌هايی در علم روان شناسی دارد که مستقیما با مغز انسان در ارتباط است. اگر انسان‌ها کامل بودند، دیگر احتیاجی به آزمایش کار‌های خودشان نداشتند. اگر ما آدم‌های آهنی بدون احساسات بودیم، همیشه کارمان را با منطق آزمایش میکردیم تا بتوانیم ميزان ریسک را در تصميم هايمان کاهش دهیم. اگر ما  موجودات یکسانی بودیم، تمام خطرات را به یک صورت آزمایش می کردیم. ليکن انسان  موجودی  ناکامل، بدون منطق، هدفدار، و متفاوت  که نه تنها نتایج مسائل مختلف را زیر آزمایش میبرد ، بلکه آزمایش‌های خود را نيز  آزمایش می ‌کند.

افراد، پروژه ها، و زمانهای مختلف میتوانند باعث برداشت‌های مختلفی‌ مربوط به فاکتورهای ریسک نرم افزار شوند. این برداشت‌های مختلف منجر به  سوالاتی می شود  که آزمایش  نرم افزار میتواند به آن سوالات   جواب دهد . برای مثال، یکی‌ از سولات اولیه که ممکن است مطرح  شود این  است:

آیا نرم افزار، آنچه را که ما میخواهیم انجام دهد، انجام میدهد؟

اگر نرم افزار کار مورد نظر را درست انجام ندهد، بهتر است از توسعه آن  صرف نظر شود. بنابراین اگر به پرسش بالا جواب منفی داده اید، دیگر احتیاجی به پرسیدن سوال دیگری نیست. اگر هنوز با وجود عیب‌هایی‌ که نرم افزار دارد، میخواهیم اطلاعات بیشتری کسب کنیم، باید سوال بعدی را بپرسیم:

به چه اندازه کار نياز  است تا بتوان  نرم افزاری که از عهده انجام کار  خواسته شده بر نمی آيد را تعمیر کرد؟

آزمایش کردن نمیتواند به تنهایی این سوال را پاسخ گوید، اما میتواند اطلاعاتی را به  ما بدهد  که اگر در کنار اطلاعات مربوط به جریان توسعه نرم افزار قرار داده شود به ما کمک کند تا بتوان  کاری را که مورد نیاز است انجام داده و حدس زدن درباره‌اش را کاهش دهیم.

آیا نرم افزار آنچه را که ما نمیخواهیم، انجام نمیدهد ؟

بسياری از وقت ها این سوال به آسانی  با ریسک مربوط است . وقتی‌ که بعضی‌ از کارها‌یی  که ما نمی‌ خواهیم توسط نرم افزار انجام شود، انجام میشود ممکن است باعث  ضرر های جانی و مالی بشود.  سازمان‌های مختلفی‌ به دلیل اینکه نرم افزار کاری انجام داده است که نباید انجام میداده، از بین رفته اند. متاسفانه افرادی هم به  به دليل وقوع اين امر کشته شده اند.

آیا نرم افزار کاری که ما از اول قصد انجام دادنش را داشتیم، انجام میدهد؟

این سوال مربوط به درست انجام دادن چیز هایی است که ارزش انجام دادن دارند. اگر چیزی ارزش انجام دادن دارد، ارزش هم دارد که درست انجام شود. جواب دادن به این سوال ریسک اینکه نرم افزار کاری را که ما از اول قصد انجام دادنش را داشتیم انجام ندهد را کاهش میدهد.

آیا نرم افزار کارها یی که مشتری هایمان میخواهند انجام شوند، انجام میدهد؟

هرکسی که محصولی را می فروشد از اين نگران است که مشتری آن محصول را نخرد و یا خوشش نیاید. با اینکه آزمایش نرم افزار نمیتواند پیش بینی‌ کند چند نفر محصول شما را میخرند، ولی‌ میتواند نخریدنش را به خاطر  برنياوردن توقع خريدار  کاهش دهد.

آیا نرم افزار احتیاجات کاری ما را برآورده می سازد ؟

چنانچه مشتری  نرم افزار شما را خریداری نکند، تجارت شما موفق نخواهد شد. همچنین اگر مردم نرم افزار شما را خریداری کنند ولی‌ خرج کمک‌های تکنیکی‌ از قیمت آن بيشتر باشد، شما احتمالا  پول از دست خواهيد داد. آزمایش نرم افزار میتواند خطر خرج‌های غیر قابل  پیش بینی‌ مربوط به تعمیرات فنی را کاهش دهد.

چه چیز‌هايی می‌‌تواند باعث عدم موفقيت رایانه شود؟

از آنجا که آزمایش رایانه میتواند عوامل عدم موفقيت رایانه را شناسايی کند، درجه و میزان آزمایش نرم افزار رابطه  مستقیمی با موفقيت و يا نتیجه‌های ناشی‌ از عدم موفقيت دارد.

به طور خلاصه اشتباهات مشترک در آزمایش نرم افزارمیتواند شامل مسائل زیر باشد:

۱. باور داشتن به کامل بودن

۲. عدم توانايی در تصمیم گیری

۳. عدم توانايی  به بازشناسی  اطلاعات لازمه برای تصمیم گیری

۴. دادن الویت اشتباه به خطر‌های گوناگون

۵. باور داشتن به این که آزمایش نرم افزار میتواند بهبودی به محصول ببخشد

 

در باره تکنالوژی جدید همه روزه میتوانید معلومات جدید را مطالعه کنید

 
مایکروسافت 'ویندوز لمسی' را به نمایش گذاشت
مایکروسافت 'ویندوز لمسی' را به نمایش گذاشت
 
هدف از بکارگیری صفحه لمسی کنار گذاشتن ماوس است
سیستم عامل بعدی مایکروسافت بجای ماوس، از صفحات لمسی استفاده خواهد کرد.

مایکروسافت امیدوار است استقبال از این سیستم عامل بهتر از سیستم عامل ویستا باشد که انتقادهای متعددی درباره آن منتشر شده است.

این سیستم عامل که قرار است در سال 2010 به بازار عرضه شود، از طریق رابط لمسی خود به کاربران اجازه می دهد با تماس انگشت به عنوان مثال تصاویر را بزرگ و کوچک کنند، جاده ها را روی نقشه دنبال کنند، نقاشی کنند یا پیانو بنوازند.

استیو بالمر مدیرعامل مایکروسافت گفت: "امروزه هرگونه ارتباط با کامپیوتر از طریق صفحه کلید و ماوس انجام می شود، اما در سالهای آینده نقش کلام، تصویر، رنگ و همه اینها عظیم خواهد بود."

او تصاویر به نمایش درآمده از عملکرد سیستم عامل لمسی را "مختصری" از قابلیتهای نسخه بعدی ویندوز خواند و اذعان کرد که می خواهد این سیستم عامل از ویستا "بهتر باشد."

با وجود آنکه ویندوز ویستا در میان جامعه کاربران وجهه خوبی نیافته است، آقای بالمر گفت این شرکت بیش از 150 میلیون نسخه از آن را فروخته است.

امکان لمس

ناظران صنعت تولید کامپیوتر و نرم افزار می گویند مایکروسافت امیدوار است ویندوز 7 بتواند نحوه تعامل کاربران با کامپیوتر را تغییر دهد.

کریس فلورس، مدیر محصولات ویندوز گفت: "به تدریج لمس کردن به شیوه غالب استفاده از نرم افزار و دستگاه ها تبدیل می شود. سطوح قابل لمس در همه جا از جمله در کامپیوترهای قابل حمل، تلفن همراه، دستگاه های کنترل از راه دور، و دستگاه های موقعیت یابی (GPS) دیده می شود."

سایت اینترنتی بتا نیوز گزارش داده است که "آزمایش های اولیه (بتا) این محصول از اواخر سال جاری میلادی آغاز می شود، هرچند فقدان دستگاه های مجهز به صفحه لمسی می تواند باعث کند شدن روند آزمایش گسترده رابط جدید شود."

تصویری از نحوه کار ویندوز 7
آهنگسازی در ویندوز 7 با استفاده از صفحه لمسی
درحالیکه بسیاری در کنفرانس D6 تنها متوجه اخبار درباره ویندوز 7 و اظهارات مسئولان شرکت مایکروسافت درباره معامله شکست خورده آن با شرکت یاهو بودند، مسئله روزشماری بیل گیتس، رئیس این شرکت برای کناره گیری از سمت خود در روز اول ژوئیه نیز از نظر دور نماند.

آقای گیتس در یک میهمانی که پیش از نمایش ویندوز 7 برگزار شد، درباره آینده خود با خبرنگاران گفتگو کرد.

او گفت هرچند به وظایف معمول روزمره در شرکتی که خود بنا نهاده نمی پردازد، اما بطور کامل هم ارتباط خود با مایکروسافت را قطع نمی کند.

او گفت از این پس بجای آنکه 80 درصد وقت خود را در مایکروسافت و 20 درصد وقت را در بنیاد "بیل و ملیسا گیتس" بگذراند، این رویه معکوس خواهد شد.

آقای گیتس گفت او هنوز در مقر مایکروسافت یک دفتر دارد و وقت خود را به نوشتن، فکر کردن و کار کردن بر روی برخی پروژه ها از جمله نسل بعدی نرم افزار مایکروسافت آفیس خواهد گذراند.

او گفت: "من به شدت درگیر 'جستجوگر' جدید و توسعه داخلی شرکت هستم. ما بهترین جستجوگر جهان را خواهیم ساخت. "

 

راه حل امنيتی مشکل آفرين ويندوز XP

ميليونها شرکت کوچک که از برنامه ويندوز استفاده می کنند پس از نصب برنامه کمکی کمپانی مايکروسافت برای حل مشکلات امنيتی بزرگ ويندوز XP با مشکلات تازه ای مواجه شده اند.

شرکت کانادايی استمتريکس هشدار داده است که حدود ده در صد کامپيوترهای روميزی پس از نصب اين برنامه که اس پی 2 (SP2) نام دارد، دچار مشکل شده اند.

اين شرکت در بررسيهای خود به اين نتيجه رسيده است که شرکتهای کوچک که معمولا از کامپيوترهای کهنه استفاده می کنند بيشتر دچار اين مشکل می شوند.

شرکتهايی هم که از نسخه های قديمی برنامه های کامپيوتری استفاده می کنند يا به روايتهای کمترشناخته شده از برنامه های مشهور متکی هستند با اين مشکل روبرو خواهند شد.

انتظار بی ثمر؟

برنامه موسوم به آپديت اس پی 2 که کاربران مدتهاست منتظر آن بوده اند، در اواخر ماه اوت به کاربران کامپيوتر عرضه شد.

اين برنامه که مايکروسافت وعده ارائه آن را در سال 2003 داده بود، قرار است سيستم عامل ويندوز ايکس پی را از اينکه آماج حملات ويروس نويسان، نفوذگران بدانديش و تبهکاران آشنا با فن آوری قراربگيرد نجات دهد.

اين نرم افزار، ويندوز ايکس پی را تغيير می دهد تا به کاربران امکان دهد مديريت برنامه ضد ويروس خود را با سهولت بيشتری در دست بگيرند.

اس پی دو هسته مرکزی ويندوز را تغيير می دهد و راه نفوذ مورد استفاده بدخواهان و برنامه نويسان دارای سوء نيت را می بندد.

اما استفاده از خود اين نرم افزار هم چندان بی دردسر نبوده است.

مايکروسافت دريافته است که شصت برنامه که بيشتر آنها را خود اين کمپانی ارائه کرده، پس از نصب اس پی 2 ديگر به خوبی سابق کارنخواهند کرد.

مايکروسافت مهلت می خواهد

در بعضی موارد تغيير تنظيمات ويندوز مشکلات را حل می کند اما در موارد ديگر اقدامات جدی تری مورد نياز است.

مايکروسافت از بسياری از مشتريان خود در شرکتهای بزرگ خواسته است که نصب اس پی 2 را به تعويق بيندازند تا شرکت سازنده نرم افزار ويندوز بتواند تعيين کند که چه برنامه هايی احتمالا با اين نرم افزار تازه سازگار نيستند.

اينک شرکت استمتريکس اطلاعاتی را از شرکتهای کوچک و بزرگ استفاده کننده از نرم افزارهای مايکروسافت جمع آوری کرده تا بتواند مقياس مشکل پيش روی اين شرکتها را بسنجد.

پيش بينی اين شرکت آن است که 3/10 درصد از کامپيوترهای شرکت بزرگ با مشکل سازگاری برنامه های مختلف روبرو خواهند بود.

در مورد شرکتهای کوچکتر که کمتر از صد دستگاه کامپيوتر دارند، اين ميزان احتمالا به 12 درصد خواهد رسيد.

در اين بررسی شرکتی هم بود که تا 60 درصد کامپيوترهايش دچار مشکل شده بود.

مايکروسافت، پاسخ و همکاری

بررسی استمستر نشان می دهد که هرچه نرم افزار نصب شده روی کامپيوتر کهنه تر باشد، احتمال دچار مشکل شدن آن بيشتر خواهد بود.

اما يک سخنگوی مايکروسافت در بريتانيا می گويد:"تحقيقات خود ما نشان می دهد که اکثر برنامه ها کار خود را مثل روز اول انجام می دهند."

او می افزايد: "اکثر مشکلات نرم افزاری که ما شاهد آن بوديم با مختصری تنظيم برطرف می شود."

او گفت که مايکروسافت با مشتريان شرکتی خود همکاری می کند تا کار نصب و تنظيمات بعد از نصب برنامه را راحت تر انجام بدهند.

 

کاوشگر آمريکائی فينيکس مأموريت سه ماهه خود برروی کره مريخ را آغاز کرد

26/05/2008

Phoenix has retro-rockets for a soft landing on the Martian surface (artist's conception)<br />

سفينه آمريکائی مريخ پيما موسوم به «فينيکس»

کاوشگر آمريکائی مريخ پيما موسوم به «فينيکس» مأموريت سه ماهه خود را برای تحقيق در اين باره که آيا هيچگاه در يخ های زير خاکی در سياره مريخ امکان شرايط مساعد برای حفظ حيات وجود داشته است، با موفقيت آغاز کرد.

سفينه «فينيکس» شامگاه يکشنبه به وقت آمريکا با استفاده از چتر نجات و موتورهائی که در داخل آن تعبيه شده اند سرعت فرود به سطح مريخ را کاهش داد و پاهای سفينه با  موفقيت بر سطح مريخ قرار گرفتند و به اين ترتيب کاوشگر بر روی کره مريخ فرود آمد

مهندسين و دانشمندان پروژه «فينيکس» در مرکز جی پی ال ناسا در ايالت کاليفرنيا با مسرت اطلاعات راديوئی فرود موفقيت آميز سفينه را دريافت کردند.

حدود دو ساعت بعد کاوشگر فينيکس نخستين تصاويری را که از سطح مريخ گرفته بود به زمين مخابره کرد.  تصاوير مورد بحث نشان ميدهند که صفحات آفتاب گير «فينيکس» با موفقيت باز شده اند.  بعلاوه تصاويری که از «فينيکس» دريافت شده اند يکی از پاگردان های فرودِ سفينه را که بر سطح مريخ قرار گرفته است، نشان ميدهد

 

ویندوز اکس پی از رده خارج می شود

ویندوز اکس پی بعد از نزدیک به هفت سال به کار خود در ژانویه 2008پایان خواهد داد
از ژانویه سال 2008، دیگر سیستم عامل ویندوز اکس پی بر روی کامپیوترهای جدید عرضه نخواهد شد.

مایکروسافت در حالی در نظر دارد فروش این سیستم عامل را متوقف سازد که بررسی ها نشان داده است مشتریان استقبال چندان گرمی از ویندوز ویستا، سیستم عامل جدیدی که به تازگی از سوی این شرکت ارائه شده، به عمل نیاورده اند.

یک نظرسنجی توسط موسسه تحقیقات بازاریابی "هریس اینتراکتیو" نشان داد که تنها ده درصد از افراد مورد پرسش، در آینده نزدیک قصد ارتقای سیستم ویندوز خود به ویستا را دارند.

شوکی برای کامپیوترها

مایکروسافت اعلام کرده دیگر به شرکت های عمده سازنده کامپیوتر نظیر دل، اچ پی و توشیبا مجوز نصب سیستم عامل قبلی را بر روی کامپیوترهای تولیدی صادر نخواهد کرد.

البته مدیران این شرکت می گویند که پشتیبانی از ویندوز اکس پی همچنان ادامه خواهد یافت.

ویندوز اکس پی بازنشسته می شود تا راه را برای ویندوز ویستا باز کند که نسخه های متفاوتی از آن برای مصارف متفاوت مشتریان عرضه شده است.

با این حال، نتایج یک نظرسنجی که در اوایل آوریل ارائه شد، نشان می دهد که ویستا هنوز موفق به جذب شمار قابل توجهی از مشتریان بالقوه نشده است.

این مطالعه که بر روی 2.223کاربر اینترنت در آمریکا انجام شد، نشان داد که با وجود آنکه 87 درصد از آنها در باره سیستم عامل جدید شنیده اند، تنها دوازده درصد از آنهایی که از عرضه ویندوز ویستا اطلاع داشته اند، قصد نصب آن بر روی کامپیوتر خود را داشته اند.

با اینکه این بررسی نشان داده است که برخی از مردم قبل از خرید کامپیوتر منتظر عرضه ویندوز ویستا بوده اند، شصت درصد نیز اظهار داشته اند که عرضه این سیستم تاثیری در برنامه خرید آنها نداشته است.

این یافته ها همچنین نشان می دهد که هفتاد و نه درصد از پرسش شوندگان از ویندوز اکس پی در کامپیوترهای خانگی خود استفاده می کنند.

نسخه های متفاوت ویندوز ویستا
مایکروسافت امیدوار است تا مردم را به خرید سیستم عامل خود ترغیب کند

ارتقای اجباری

در خبرهای دیگر آمده است که کسانی که برنامه آزمایشی ویندوز ویستا را نصب کرده بودند از اول ژوئن دیگر قادر به استفاده از آن نیستند.

میلیونها نفر نسخه آزمایشی ویندوز ویستا را بر روی کامپیوترهای خود نصب کرده اند تا از کم و کیف این سیستم عامل آگاه شوند و در ضمن به مایکروسافت برای بهینه سازی آن کمک کنند.

مدیر نوآوری نرم افزاری مایکروسافت گفته است که از تاریخ اول ژوئن مشتریان باید تصمیم بگیرند که آیا می خواهند سیستم خود را به ویستا ارتقا دهند یا به استفاده از سیستم عامل قبلی خود بازگردند.

اما مشکل اینجاست که نسخه آزمایشی ویستا به کاربران اجازه نمی دهد مستقیما به نسخه پیشین ویندوز برگردند. آنها یا مجبورند دوباره سیستم عامل قبلی را نصب کنند یا اینکه نسخه "نهایی" و کامل ویستا را بخرند.

ویستا در شش نسخه عرضه شده است، سه نسخه برای کاربران خانگی، دو نسخه برای کارهای حرفه ای و تجاری و یک نسخه برای بازارهای خاص.

ویندوز اکس پی که در اکتبر 2001 عرضه شد، یکی از محبوب ترین سیستم های عامل کامپیوتر در جهان به شمار می رود که گفته می شود بیش از چهارصد میلیون نسخه از آن در حال استفاده است.

 

تهران قصد دارد ظرف ده سال آینده یک فضانورد را به فضا اعزام دارد

22/08/2008

تلویزیون دولتی ایران اعلام کرد که تهران قصد دارد ظرف ده سال آینده یک فضانورد را به فضا اعزام دارد.

به نقل از رضا تقی پور رئیس برنامه فضائی ایران گفته شد که سال آینده نسبت به موعد دقیق انجام این ماموریت تصمیم گرفته خواهد شد.

اعلام این خبربه دنبال خبر روز یکشنبه صورت می گیرد که تهران طی آن اعلام کرده بود راکتی را که قابلیت پرتاب یک ماهواره را به فضا دارد آزمایش کرده است.

ایران آزمایش این راکت را که " سفیر" نامیده شده بود موفقیت آمیز توصیف کرد، اما مقامات آمریکا خاطرنشان ساختند یک ناوشکن دریائی آمریکا که پرتاب راکت را ازخلیج فارس زیرنظرداشته است، شاهد خرد شدن راکت دردومین مرحله آزمایش بوده است.

کارشناسان می گویند حتی درصورت شکست آزمایش راکت، ایران درتولید راکت های چند مرحله ای که می توانند برای پرتاب ماهواره و یا جنگ افزار مورد استفاده قرارگیرند، پیشرفت کرده است. کاخ سفید ازایران خواسته است که آزمایش فن آوری موشک های دوربرد را متوقف سازد.

 

فضاپيمای ديسکاوری آماده پرتاب در روز شنبه است

31/05/2008

Discovery سازمان هوانوردی و فضايی ايالات متحده، ناسا، می گويد امروز( شنبه) شرايط جوی برای پرتاب فضاپيمای ديسکاوری از مرکز هوا و فضای کندی در فلوريدا مهيا است.

قرار است هفت فضانورد ديسکاوری دومين و اصلی ترين بخش آزمايشگاه علمی کيبو را در ايستگاه فضايی بين المللی نصب کنند. اين اقدام در طول يکی از سه راهپيمايی فضانوردان و در جريان ماموريت دو هفته ای آنان صورت خواهد گرفت.

همچنين فضانوردان دريکی ديگراز راهپيمايی های خود مخزن نيتروژن را در ايستگاه فضايی بين المللی تعويض می کنند.

 

ناسا عکس های ارسالی سفينه فينيکس از مريخ را مطالعه می کند

27/05/2008

Artist's concept of the Phoenix Mars Lander مقامات ناسا، سازمان ملی فضائی آمريکا، ميگويند سرگرم تجزيه وتحليل تصاويری هستند که سفينه فينيکس که تازه به مريخ فرستاده شده است، ارسال داشته است. مقامات ناسا در صدد بررسی هستند تا ببينند آيا مريخ دارای شرايطی برای زندگی دائم است يا نه.

دانشمندان ناسا روز دوشنبه در يک کنفرانس خبری گفتند که آنها مطمئن هستند که آبهای يخزده درست زير سطح منطقه مسطح قطبی وجود دارند.

پس از چند روز ديگر تحقيق اين بررسی با استفاده از بازوهای رباتيک داخل زمين را حفر خواهد کرد و به تحليل نمونه هائی از خاک و يخ زير سطح خواهد پرداخت. نتايج کسب شده از اين تحقيق، به يافتن اطلاعاتی درباره تاريخ آب درسياره مريخ و اين که آيا خاک اين سياره ميتواند به حيات در آنجا کمک کند، منجر ميشود.